PDA

View Full Version : cant change max fps



mybulleturface
02-09-2008, 12:39 PM
i tried to change my max fps and it stays at 60 no matter wut i do. I tired the command but it still wont change.
any ideas??

{HHx}DeathJester
02-09-2008, 02:09 PM
You don't happen to have Vsync on do you? If you do turn it off, with Vsync on your frames will not exceed your monitors refresh rate.

GrossKopf
02-09-2008, 02:24 PM
Why would you need to? At that point, anything higher is not even noticable.

kalispimenta
02-09-2008, 07:28 PM
I have the same problem, I always had vsync on with 100+ frames,after updating to 1.5 i can't get over 60.Now if i turn vsync off i get 70-80.Any ideas

imported_Whiskey
02-09-2008, 08:51 PM
Why would you need to? At that point, anything higher is not even noticable.

Contrary to popular belief, the human eye's perception does not max out at 60 fps. You can indeed see a difference between a game running at 60, and another at a significantly higher increment.

mybulleturface
02-09-2008, 09:00 PM
thxs i turned it off
like 70fps average